Wie is Renova?

Over ons

 We begrijpen als geen ander hoe lastig het kan zijn om een betrouwbaar, veilig en effectief CBD-product te kiezen. Daarom zien we het als onze missie om CBD te leveren van de hoogste kwaliteit. Dankzij ons unieke productieproces produceren wij enkel de allerbeste producten, zodat u hoe dan ook een goede keuze maakt.

Kwaliteit is onze tweede natuur

Controle door experts

De hennepplanten die wij gebruiken worden geoogst in de Colorado, Verenigde Staten. Colorado is een echte natuur-staat waar de planten onder de ultieme omstandigheden kunnen groeien waarbij zelfs de lucht en grondkwaliteit regelmatig wordt gecontroleerd.

In het gehele proces, van hennep-zaadje tot flesje, werken alleen échte professionals die gespecialiseerd zijn in de teelt, extractie en productie van hennep gerelateerde producten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de CBD-branche hebben wij uitsluitend de beste ingrediënten en grondstoffen kunnen selecteren en gebruiken voor de productie van onze producten.

Bijdragen aan natuurlijke balans

Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk, om die reden doen wij er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten tijdens het productieproces. Hoe we dat doen? Wij zorgen ervoor dat er geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden, kunstmest, groeihormonen, of andere chemische stoffen tijdens het productieproces.

Een nieuw niveau in klantenservice

Service

Wij geloven erin dat goede en betrouwbare CBD-producten toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Om die reden vinden wij het belangrijk om  iedereen die geïnteresseerd is in CBD, goed in te lichten. We staan als producent graag dicht bij de klant en horen graag van u.

We beloven u dat we écht iets te doen met feedback die wij van u krijgen.

Renova
Laan ten Roode 2
5711 GC Someren
The Netherlands

Bank: NL70INGB0008843899
BTW: NL859747219B01
KvK: 74023918

Alle rechten voorbehouden - 2023 © GetRenova.nl

Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar worden gekopieerd of gebruikt.